+387 33 715 555 ili +387 33 719 900 [email protected]

SVJETLOST

Godinama smo formirali naš pogled na posao, a onda smo shvatili da je posao kreirao naš pogled na svijet. Svijet u kome živimo. Posao kojim se bavimo omogućio nam je da steknemo uvid u benefite koje naši kupci ostvaruju. Zbog naših kupaca, ali i nas samih jasno smo formulisali naše ciljeve na osnovu iskustva i uvjerenja. Vlastiti formulisani ciljevi garantuju nam da ćemo i dalje ostati najbolji u našem poslu.

|

Credo

„I believe that you can, by taking some simple and inexpensive measures, lead a longer life and extend your years of well-being. My most important recommendation is that you take vitamins every day in optimum amounts to supplement the vitamins that you receive in your food.“
Dr. Linus Pauling (Dva puta dobitnik Nobelove nagrade)

U

Vizija

Postati jedinstven i kvalitetan uvoznik i distributer prirodnih suplemenata odnosno dijetetskih proizvoda i medicinskih sredstava visokog kvaliteta
c

MISIJA

Upoznati bosanskohercegovačko tržište s mogućnostima primjene prirodnih supstanci (dijetetskih proizvoda) za prevenciju i tretiranje pojedinih zdravstvenih tegoba.

ideja

“Priroda je za svaku bolest stvorila lijek, samo se treba sagnuti i ubrati ga”
PO ČEMU SMO DRUGAČIJI

ChildLife Organic Gripe Water

„To je jedina vodica koja „pali“ za naše mališane. Imao je kolike gotovo svake noći tokom prva 3 mjeseca. Ovo bi pomoglo uvijek. Ubrzo nakon što damo vodicu, oslobodio bi mnogo gasova, a ponekad imao i stolicu. Tada bi bio sretniji i obično mu bude dovoljno udobno da bi zaspao“.

Preuzeto s našeg Faceboka

NAŠ ODABIR

Kvalitet i jedinstvenost naših proizvoda.

Pogledaj ponudu

Prenatal DHA
“Ovaj je proizvod stigao brzo i kompanija je čak poslala e-mail kako bi se uvjerila da sam zadovoljna s mojom narudžbom. Počela sam uzimati suplemente na početku trudnoće i sigurno ih preporućujem. Nema popratnog okusa na ribu kada uzimate PrenatalDHA što je veliko olakšanje jer sam probala MNOGO drugih perli sa ribljim uljem, ali su sve one uzrokovale neugodan osjećaj. Također koriste želatinu dobivenu od ribe, za razliku od drugih izvora svinjetine ili govedine. Oni također testiraju riblje ulje koje koriste, na prisustvo žive, dioksina, metala, PCB-e i drugih toksina.

Kao trudnica, uvjerena sam da pružam čist izvor DHA i EPA svojoj bebi koja se razvija.”

U našim maloprodajnim jedinicama možete očekivati 

%

Individualizirani pristup našim kupcima

%

Vrijeme posvećeno kupcu

%

Savjetovanje prema indikaciji

%

Savjet na osnovu istraženih efekata

ZNANJE U KUĆI

A-Twin upošljava visokoobrazovani kadar koji više od polovine svog radnog vremena posvećuje istraživanju otvorenih naučnih baza spajajući tako najdjelotvornije formulacije sa indikacijama.
Vjerujemo u ogroman potencijal koji “ispravna” suplementacija nosi sa sobom.
“Ispravna suplemetacija” ili ciljana upotreba je u duhu našeg osnovnog vjerovanja koje se poklapa sa vjerovanjem dr. Pauling-a, “da ljudi uz korištenje adekvatnih suplemenata mogu voditi dug i uspješan život.
Naše osoblje se bavi istraživanjem formi i doziranja  suplemenata prema indikacijama, istražujući veliki broj otvorenih baza naučnih radova. Polazna tačka je uvijek INDIKACIJA.
Upravo zbog toga smo u prošlosti problematizirali mnoge indikacije za koje smo smatrali da nisu dovoljno popularizirane u našem društvu. Prvi smo se bavili problemom osteoporoze, AIO, a u poslednje vrijeme i poslijedicama zagađenja zraka.

Lokacija

Paromlinska 4

71000 Sarajevo

Telefon

+387 33 715 555

+387 33 719 900

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak:

09:00 do 20.00

Subotom:

09:00 do  16:00